onsdag 20 maj 2009

Babylycka?

Det tog lite längre tid än jag trodde, men idag läste jag nyheten.
Jag rapporterade ju den 9:e maj att Linda Rosing funnit kärleken i Basic Element-Peter Thelenius.
Idag, den 20:e maj går hon ut på sin blogg och meddelar att hon väntar barn.
Grattis Linda, det var nog fasiken snabbare än Alex Schulman och Amanda Widell!
Rosing har sedan tidigare barnen Kevin, 9 och Melissa, 14 från två tidigare förhållanden.
Som hon själv uttrycker det ska vi inte "döma henne förän vi har gått 10 mil i hennes mockasiner", men du kan läsa mer om schabraket på Lindas blogg: www.kanal5.se/web/rosing


Linda med sonen Kevin

torsdag 14 maj 2009

It´s a boy!

Tv-kocken Leila Lindholm blev i dagarna mamma för första gången. Känns inte hon rent spontant som den mest perfekt mamman någonsin? Hon verkar supergullig och trevlig och bakar de mest fantastiska bakverken. Jag tror hennes son kommer att bli väldigt lycklig. Och möjligtvis aningen fetlagd..


lördag 9 maj 2009

Why do all good things come to an end

Det är tråkigt när gammal kärlek rostar. Hollywood kryllar ju inte direkt av långvariga förhållanden och det är alltid sorgligt när ett sådant tar slut.

Nya på listan är Sean Penn och hans fru Robin Wright-Penn. Paret har varit tillsammans sedan 1996 och har barnen Dylan, 19 och Hopper, 15 tillsammans.
Robin Wright gjorde sig mest känd som "Jenny" i kultklassikern Forrest Gump medan Sean Penn är en riktig legendar, senast känd för sin roll som Harvey Milk i Oscarsbelönade filmen Milk.

Även Mel Gibson och frun Robyn Gibson har valt att gå skilda vägar. Efter år av förtret, som otrohetsaffärer, missbruk och rattfylla har Robyn valt lämna äktenskapet.
Och Mel, som var att skylla på, var inte sen att skaffa sig en ny flickvän vid namn Oksana Grigorieva, 39.
Det ryktas just nu att Oksana är gravid och att det var det som blev droppen för Robyn.

På nationell nivå har vi Stellan Skarsgård, nyskild från frun My men har redan en ny fru i form av skådespelerskan Megan Everett. Paret fick sitt första gemensamma barn för några veckor sedan, Megans första och Stellans sjunde.



Några långtidspar vi däremot ännu kan njuta av är:

Goldie Hawn och Kurt Russell - 1982
Tom Hanks och Rita Wilson - 1988
Kevin Bacon och Kyra Sedgwick - 1988
Susan Sarandon och Tim Robbins - 1988
Will Smith och Jada Pinkett-Smith - 1997
Sarah Jessica Parker och Matthew Broderick - 1997
Courtney Cox-Arquette och David Arquette - 1999


Rosings ragg

Jag läste nyss att Linda Rosings "hemliga" kärlek är Peter Thelenius från Basic Element. Linda, som efter "Den rätte för Rosing" svor att hon aldrig mer skulle prata om sitt privatliv.

Och om Rosings förhållande med Thelenius känner jag ju sådär rent spontat att..... ja, nej jag bryr mig faktiskt inte ett skit.


onsdag 6 maj 2009

Finanskrisens följder

Finanskrisen slog västvärlden i ansiktet i höstas och fortsätter onekligen att skörda sina offer. Människor runt om i landet drabbas och världen anses vara i den största ekonomiska kris sedan början av 1900-talet.
Ekonomisk kris, javisst. Men jag har noterat ytterligare en följd av finanskrisen:

VÄLDIGT MÄRKLIGA MISSMATCHADE SUPERKONSTIGA PAR!

Finanskrisexempelpar 1.
Bingo Rimér och Katrin Zytomierska.
Kanske Sveriges just nu mest hypade par just för att det är så himla konstigt! Vi vet ju alla att det tog slut mellan Katrin och ex maken Alex Schulman i höstas och han var inte sen att deklarera att han funnit en ny kärlek i Amanda Widell, Hanna Widells syster. Ungefär 2 timmar senare fick vi veta att Amanda var Alex livs kärlek. 25 minuter efter det kom nästa chockbesked, Amanda är gravid.
Man behöver inte vara hjärnkirurg för att förstå att det måste ha svidit, rejält.
Men Katrin, det här är en intervention. Vi älskar dig. Gör dig av med grisen.

Finanskrisexempelpar 2.
Niclas Wahlgren och Laila Bagge.
Vad hände? Hur kunde det fjantigaste mesproppstoffelsmjöket scora en av de mest inflytelserika kvinnorna vi har i musikbranchen?? Som dessutom är grymt snygg med ett grymt snyggt ass vi alla har sett!

Finanskrisexempelpar 3.
The Poodles "Kicken" och Carola Häggqvist.
Jag trodde man var tvungen att ha mött gud i hissen för att ha en chans i helvetet med Carola. Att hon var svag för blondiner visste vi kanske redan, men Kicken? Är inte det hädelse på hög nivå? Det är trots det inte Carolas omdöme jag ifrågasätter, utan Kickens..

Internationella finanskrisexempelparet
Jennifer Love Hewitt och Jamie Kennedy
Jennifer som nyligen bröt sin förlovning med amerikanen Ross McCall vill förhoppningsvis bara rebounda med vilken idiot som helst just nu.


Det är minst sagt galna tider! Anything can happen!
Därför skulle jag inte bli förvånad om jag inom kort läste någon av följande löpsedlar:

1. Extra extra! Natascha Peyre dumpar Dhani för FCZ-Tore!
2. Extra extra! Angelina Jolie och Jennifer Aniston är ett par! Brad var bara ett förkläde!
3. Extra extra! Kärleken känner ingen ålder, Dakota Fanning gifter sig med Harrison Ford!

Apropå tv-serier..

På senaste tiden har jag börjat titta en del på tv-serien Navy CIS. Det är egentligen samma princip som de flesta andra kriminalserier, men den här har sitt fokus på brottslighet inom flottan.

Serien i sig är rätt crappy med klyschiga repliker och förväntade karaktärer, men till och från rätt underhållande. Därför satte jag mig häromdan och kollade upp några av skådespelarna i serien.

Eftersom jag är en sucker för underdogs var den första jag kollade upp Sean Murray som spelar agent Timothy McGee, en rätt tafatt, klumpig karaktär som är ny i spelet och ofta blir utnyttjad. I verkliga livet visade han sig ha en mer omfattande meritförteckning än jag trott och är gift och har barn.

En annan favorit är Michael Weatherly som spelar agent Anthony "Tony" DiNozzo. Hans karaktär är motsatsen till McGee, han är självsäker, kaxig, lite typen man kan tänka sig var prom-king på sin tid, som säkert aldrig har haft problem med det motsatta könet.
Det förvånade mig att läsa att Weatherly´s verkliga liv inte alltid har varit så lätt.

Hans far var den första i USA att importera schweziska arméknivar och därför har gjort sig en förmögenhet på detta (det finns väl ett jobb för alla..)
När Weatherly markerade att skådespeleri var det han ville satsa på gjorde fadern en "Aaron Spelling" dvs. skrev ur honom ur sitt testamente och lämnade honom arvslös.
Men Weatherly gjorde storsuccé som skådespelare och har säkert knäppt sin pappa på näsan en gång för alla.

Michael har även tidigare varit förlovad med skådespelerskan och sexsymbolen Jessica Alba, känd som alla mäns våta dröm.

Alba är för närvarande ihop med Cash Warren som hon träffade under inspelningen av Fantastic Four och tillsammans har de dottern Honor Marie.


+ Till Jessica Alba för att hon som 12 åring började laga sin egen mat då alla i hennes familj är överviktiga. Att hon sen skulle bli känd för sina kurvor, som enligt ett universitet i USA har de perfekta proportionerna enligt det gyllene snittet, var väl bara en bonus.

- Till Alba för att hon var gravid med dottern samtidigt som en av hennes bästa vänner. När vännen kungjorde att hon skulle döpa sin dotter till Honor var Jessica snabb att härmas då hon tyckte det var ett fantastiskt namn. Och eftersom hon är den kända av de två kan jag tänka mig att kompisen fått höra mer än en gång "Honor? Efter Jessica Albas dotter eller?". Det är INTE okej att sno en annan kompis babyname; se Sex and the city-avsnittet "The baby shower" där Laney (Dana Wheeler-Nicholson) snor Charlottes (Kristin Davis) babyname "Shayla".

tisdag 5 maj 2009

Vänner och familj

Jag gillar skådespelare som väljer att jobba med sina nära och kära.

I samband med premiären av filmen 17 again kan jag berätta att Matthew Perry (Chandler Bing; Vänner) är en som gjort det, bl.a. i just tv-serien Vänner.

Matthew Perrys pappa, John Bennett Perry medverkar i avsnittet "The one with Rachel´s new dress" som Rachels flört Joshua´s pappa. Joshua är där spelad av Tate Donovan (som under den tiden dejtade Jennifer Aniston i verkliga livet).
I avsnittet avfyrar han den klassiska repliken "I like her, she seems smart" då Rachel, iklädd en lila sexklänning, sitter på soffan i Joshuas föräldrars hus redo att förföra Joshua men hastigt och olustigt blir avbruten av att Joshuas föräldrar kommer hem för tidigt från en resa.

Duon har även spelat far och son i tv-serien Scrubs där karaktärerna har en udda relation till varandra och fadern är i behov av en donation från sin son. Att nämna är även filmen Fools rush in.

John Bennett Perry själv hade sina glory-days på sent 80- början på 90-tal och känns igen från bl.a. Falcon Crest.


Andra skådespelare som valt att jobba med sina familjemedlemmar är bland andra: